Over Abergio-Tuning

Abergio-Tuning is een gespecialiseerde leverancier van motorsport gerelateerde artikelen voor verschillende divisies binnen de motorsport. U kunt bij Abergio-Tuning terecht voor tunings-onderdelen en optische onderdelen voor (wegrace)motoren, scooters, MX crossmotoren en quads.

Bij ons ligt de focus op de A-merken en gerenommeerde merken binnen de motorsport. Zo heeft de klant altijd kwalitatief hoogwaardige producten, zodat de klant een streepje voor heeft op zijn concurrenten binnen de competities.

Naast de tunings-onderdelen die vaak voor race doeleinde worden gebruikt hebben wij ook kwalitatief goede producten die zijn gehomologeerd voor straatgebruik. Zo kan ook op de weg genoten worden van een beetje extra power of geluid.

Bij ons staat de klant centraal en u kunt altijd bij ons terecht voor een vraag over onze producten. Wij kunnen u adviseren welke producten het beste bij u passen.

De persoon achter Abergio-Tuning

Ik ben Alexander van den Berg en ik ben de oprichter van Abergio-Tuning.
Al van af kleins af aan ben ik bezig met alles wat rijd en een hoop herrie maakt. 
Ik ben op mijn 6de jaar begonnen met motorcross, op een 50cc Suzuki quad. Na een kleine switch naar de crossmotors ben ik weer terug gekomen bij de quads. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Yamaha 250, waar ik verschillende wedstrijden mee heb gereden. Hierbij kwam ook het onderhoud en de aanpassing van de quad om de hoek kijken. Helaas heb ik hierna de sport even op een laag pitje moeten zetten, maar altijd betrokken gebleven.

Zelf liep ik vaak tegen het feit aan dat er geen centrale leverancier was voor verschillende disciplines binnen de motorsport. Hier uit is Abergio-Tuning ontstaan, daarbij speelde mijn passie voor quads en motoren ook een grote rol.